Založ si blog

Ešte o Edovi

Stalo sa niečo zvláštne. Prvý rok v živote Edo nenapísal ospravedlňujúci status o sovietskej invázii 1968. Doteraz tak činil rok čo rok, čo je Facebook na svete. Pritom je to taký slávnostný deň pre neho.

Takto… Eduard sa hrá na rovného chlapa s názorom. Keby ho Fico nebol vyhodil – za týždeň sa Edo objíma s náckami na oslavách SNP a píše statusy o tom, akí sú partizáni.

Edo chcel zabezpečiť mier, ale Fico nechcel. Ďalšia Edova póza k popukaniu. Keď na Putina nevie zatlačiť čínsky prezident alebo situácia na bojisku – len ťažko si predstaviť, že nejaký „večný kandidát, ktorého v každých voľbách porazí polotučné mlieko“ zo Slovenska by vedel uhranúť Putina, aby súhlasil s mierom. Človek, čo po zbombardovaní detskej nemocnice napísal, že čo čakali, dúhové kamienky? Človek, čo pár hodín pred napadnutím Ukrajiny požadoval ospravedlnenie od „karpatských geoanalytikov“, ktorí sa obávali vojny? Človek čo tu už dva roky vydáva ruské ultimáta za mierové pokusy? Edo, choď si dať ďaľší chlebíček.

Hrať sa na sociálnych demokratov je pekné, ale sociálna demokracia je presne taká akú ju Flašík zakladal – a Flašík ju zakladal so zlatou reťazou na krku a s cigarou v ústach.

Zo všetkých propagandistov na trhu bol Edo ten najlacnejší. Preto si ho vybrali. Nebolo mu treba viac ako misku šošovice… Za tú vám vedel napísať čokoľvek. Pred prezidentskými voľbami dokonca spolu v sebe objavili Boha :). Jednoducho znížil cenník.

Eduard Chmelár je človek bez pracovných návykov a s názormi konzistentnými ako po fľaši borovičky. Viem, že ho tu plno ľudí považuje za fundovaného… v skutočnosti sa tento docent histórie nikdy nevyznal ani v histórii (svoju knihu opísal od wikipédie), nevyznal sa nikdy ani v žurnalistike (pracoval so všetkými tými novinármi, ktorých nenávidí – asi týždeň.) Zo SME ho vyhodili, lebo kopíroval myšlienky Oza, z Pravdy lebo raz okopíroval jedného noname slovenského bloggera. Vtedy Edo napísal status, kde sa prirovnal k Lenonovi, Platónovi a pápežovi :).

Tento človek vliezol konečne po 30 rokoch snahy do politickej vírivky a neuvedomil si, že jeho šéf je chlapec, čo sa stále hrá na Playstatione a zháňa vodičku proti akné.

Hovorca Hamásu Edo.

Podpaľač novej revolúcie.

Kandidát starcov z galantského domu seniorov.

Eduard… nepreslávil sa vyhrávaním volieb, že. Chvíľu bol „rektorom“ vo fakeovej škole z Ali Expresu, ale hneď mu zobrali zlatú reťaz.

Neúspešný manžel, neúspešný učiteľ, neúspešný politik.

Zvláštny rozmar oligarchie keď si kupovali aj tohto nepodplatiteľného rebela. Podľa všetkého nebol pán docent veľmi drahý ani sa dlho nevzpieral.

Pred voľbami politik, po voľbách analytik.

Marginálny, limitovaný, nabobtnaný.

Nájomný ľavičiar.

 

Pozdravujem 🙂

 

Ado a Edo

Na olympiáde nie je žiadny transšportovec. Museli sme si ho vymyslieť

02.08.2024

Je to tak. Alžírska boxerka – je žena. Dokonca nazvdory faktu, že docent Chmelár tvrdí, že je chlap. Pretože keď sa narodíte s vagínou, ste žena. Veľmi jednoduché. Divili by ste sa, ale každá žena má aj mužské hormóny a každý muž má ženské hormóny. Len ich máme v rôznom pomere… a niekedy má žena tých mužských hormónov viac. Anomália? Než začnete [...]

Portugalsko, lesný požiar, hasičské lietadlo, požiar

V Portugalsku zúria rozsiahle požiare, vyžiadali si už najmenej dve obete

16.09.2024 22:00

Úrady informovali, že v dištrikte Aveiro nasadili 12 hasiacich lietadiel a v celej krajine bojujú najmenej s 20 požiarmi.

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3196x
Priemerná čítanosť článkov: 1598x

Autor blogu

Kategórie

Archív